Sømløs hjemlevering

Vi i Secundo ønsker å tilby deg en enkel, trygg og effektiv leveringsopplevelse. Derfor har vi satt sammen flere leveringsalternativer for å imøtekomme dine behov. Vårt mål er å sørge for en sømløs og god kundeopplevelse ved levering av varene hjem til deg. 

Her er en oversikt over våre leveringsalternativer.

Levering til gateplan

Dette er vårt standard leveringsalternativ. Våre dyktige medarbeidere leverer dine varer til gateplan på din adresse. Du vil få tilsendt SMS på leveringsdagen med estimert leveringstid.

Sjåføren vil også kontakte deg når du er neste stopp (ca 20 minutter før ankomst), slik at du er klar til å motta varene og eventuelt bistå med bæring.

Ved levering til gateplan leveres møblene til gateplan eller første hindring.

Levering med innbæring

For en ekstra komfortabel opplevelse, kan du velge levering med innbæring. Med dette alternativet vil vårt leveringsteam bære varene inn i hjemmet ditt, helt frem til ønsket rom.

Du vil få tilsendt SMS på leveringsdagen med estimert leveringstid. Sjåførene vil kontakte deg når du er neste stopp (ca 20 minutter før ankomst) for å forsikre oss om at du er klar for mottak av dine nye møbler.

Selvbetjent Click and Collect

Click and Collect

Hvis du ønsker å hente varene selv, tilbyr vi selvbetjent Click and Collect. Du kan enkelt bestille varene på Secundo.no og hente varene på vårt “Click and Collect”-sted på Rødtvet. Vi har også verktøy tilgjengelig hvis du ønsker å demontere varer før frakt. Vi har også verktøy tilgjengelig hvis du ønsker å demontere varer før frakt.

Din bestilling er klar for henting innen 30 minutter i våre åpningstider.

Vår adresse:
Secundo AS 
Pottemakerveien 10,
0954 Oslo

Åpningstider for Click and Collect

Man. – Tor. 09-20 
Fre. – 09-17 
Lør. – 10-16 
Søn – Stengt

Levering utenfor Stor-Oslo

Vi tilbyr også levering til store deler av Østfold og Vestfold, samt deler av Buskerud – dette inkluderer byer som Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Drammen, Tønsberg, Horten, Sandefjord, Hamar og Gardemoen samt nærliggende byer og tettsteder.

Er du usikker om vi leverer til deg, så kan du bruke postnummer-sjekken som du finner på alle produktsidene.

Bor du utenfor vårt leveringsområde, kan vi prøve å organisere levering til din plassering gjennom en ekstern leveringstjeneste. Dette kan ikke garanteres og vil påløpe ekstra kostnader avhengig av størrelsen / vekten på produktet ditt.

Hvis du ønsker å finne ut mer, kan du sende en e-post til post@secundo.no eller kontaktskjemaet under med følgende informasjon:

  • Ditt navn, adresse, postnummer og telefonnummer
  • Navnet på produktet(r) du ønsker å bestille
  • Annen viktig informasjon

Spørsmål angående levering? Send mail til post@secundo.no, eller en chat med ditt postnummer, så tar vi kontakt med deg.