Stressfritt salg av brukte kontormøbler

Vi vet hvordan det er å være i en flytteprosess. Derfor har vi utformet den perfekte løsning for deg. Vi henter kontormøbler til avtalt tid og betaler deg. Superenkelt. 

Psst! I tillegg registrerer vi dette på klimaregnskapet ditt.

Bedrift - Kontakt oss nå👇

Norges mest fornøyde kunder?🏆

Secundo har oppnådd topplasseringer i kundeundersøkelser, noe vi tror skyldes vårt mål om kontinuerlig forbedring – ved å bli 1% bedre hver dag. I vårt arbeid for deg som kunde, legger vi alltid vekt på å yte det lille ekstra for å møte dine behov. Vi er overbevist om at denne tilnærmingen gjør en merkbar forskjell for deg over tid.

 • Effektiv henting

  Vi henter dine brukte kontormøbler til avtalt tid, er det behov for demontering fikser vi enkelt det.

 • Sikker betaling

  Sikker betaling for kontormøblene i henhold til avtale.

 • Fleksibelt og rask

  Vi er fleksible og kan løse dine behov, selv på svært korte tidsfrister.

 • Klimabevis

  Vi sender deg klimabevis på bespart Co2 ved bruk av Secundo.

 • Kjøp og selg

  Hos oss kan du enkelt kjøpe og selge samtidig. Vi kan ta med nye møbler samtidig som vi henter de bruke.

1 av 5

Sånn fungerer det

Kunder som bruker Secundo💫

Våre klimabevisste kunder er ekte miljøfyrtårn som viser vei♻️

 • "Rask, enkelt og effektivt. Helt perfekt for å kvitte seg med ting man ikke trenger, men som man ikke orker å selge på den «tradisjonelle» måten. Anbefales!"

 • "Fantastisk 🤩 bestilt og levert samme dag. Fin sofa. Hyggelig kundeservice. Sjåfør hjalp med bæring inn, og tok med den gamle sofaen som vi solgte til samme bedrift."

 • “Raske og god kommunikasjon. Sjåførene som kom på døren var både høflige og effektive. Secundo anbefales på det sterkeste.

1 av 3

Bli med!💪

Vi er den lille, men målrettede gjengen bak Secundo, og vi har en stor drøm! Ved å velge oss, blir du en del av noe større – kampen for å kutte ned på unødvendige klimautslipp.

Hver lille handling teller, og sammen kan vi gjøre en stor forskjell. Så, hva sier du? Bli med på laget og la oss gjøre verden litt grønnere, ett skritt av gangen!🌱✨

Kontakt oss nå