Få gratis rådgivning!

Vi tilbyr gratis hjelp til å skreddersy en møbelpakke som passer perfekt til ditt kontor.

I tillegg til et stort utvalg hos oss, kommer det alltid nye og spennende produkter hver dag.

Ta gjerne kontakt via chatten nederst til høyre eller bruk kontaktskjemaet vårt. Vennligst oppgi detaljer som antall plasser, ønsket stil eller eventuelle andre spesifikke behov du måtte ha.

Vi gleder oss til å kunne gi deg et uforpliktende tilbud! :)

Få tilbud nå
 • Enkel og rask bedriftlevering

  Nyt vår skreddersydde levering! Velg leveringstid selv – rask ekspresslevering tilgjengelig for umiddelbare behov.

 • Tilpasning og montering

  Vi spesialiserer oss i tilpasning av møbler, og tilbyr montering direkte på arbeidsplassen. Alt dette til en fordelaktig pris, for å gi deg en sømløs og økonomisk løsning. Kontakt oss for tilbud.

 • Velge riktig produkter

  I samarbeid med våre ekspertpartnere, tilbyr vi profesjonell rådgivning innen møblering for å hjelpe deg å skape det ideelle arbeidsmiljøet.

 • Rask hjelp

  Vi er her for deg – nå oss via chat, e-post eller telefon. Ikke nøl med å ta kontakt med dine spørsmål!

 • Sikker bedriftsbetaling

  Enkel betaling, enten med firmakort eller gjennom EHF/epostfaktura til bedrift. Ved utsjekk kan du oppgi prosjekt og ressursnummer ved behov. Hos oss får du alltid kvittering med mva spesifisert

1 av 5

Norges mest fornøyde kunder?⭐️

Vi går alltid den ekstra milen for å sikre at din bedrift oppnår eksepsjonell tilfredshet med våre produkter og tjenester.

Hvorfor velge Secundo til din bedrift?💫

Alltid

Kvalitetssikret

For å sikre at din bedrift mottar produkter av høyeste kvalitet, gjennomgår hver vare en grundig inspeksjonsprosess av vårt team av spesialister. Vi legger stor vekt på detaljer og kvalitet, og hver gjenstand blir rengjort for å møte våre strenge standarder. Når det gjelder tekstiler, tar vi skrittet videre ved å utføre en dyprensing for å sikre at hvert produkt ikke bare er visuelt tiltalende, men også hygienisk rent og klar til bruk. Hos oss er det en selvfølge at du får produkter som ikke bare ser ut som nye, men som også føles nye💫

Vær smart

Spar penger og miljø

Opplev det beste av begge verdener: Spar penger mens du beskytter miljøet. Med Secundo tilbyr vi en unik mulighet til å redusere utgifter og samtidig bidra til en grønnere fremtid. Vi tilbyr en kostnadseffektive alternativer som også er miljøvennlige, slik at du kan gjøre økonomisk fordelaktige valg uten å gå på kompromiss med planetens velvære. Bli med oss i å skape en bærekraftig fremtid, der sparing og miljøhensyn går hånd i hånd."♻️

Aldri vært enklere

Enkel levering og montering

Nyt vår skreddersydde levering! Velg leveringstid selv – rask ekspresslevering tilgjengelig for umiddelbare behov.

Vi spesialiserer oss i tilpasning av møbler, og tilbyr montering direkte på arbeidsplassen. Alt dette til en fordelaktig pris, for å gi deg en sømløs og økonomisk løsning.

Våre klimafyrtårn♻️

Våre klimabevisste kunder viser vei, bli med på reisen!

Bli med!💪

Vi er den lille, men målrettede gjengen bak Secundo, og vi har en stor drøm! Ved å velge oss, blir du en del av noe større – kampen for å kutte ned på unødvendige klimautslipp.

Hver lille handling teller, og sammen kan vi gjøre en stor forskjell. Så, hva sier du? Bli med på laget og la oss gjøre verden litt grønnere, ett skritt av gangen!
🌱✨