Vi vet at hverdagen din er travel og til tider kaotisk. La oss forenkle litt, med vår bedriftsavtale🏄

100% uforpliktende bedriftsavtalen for alle🌱

Liten startup, kommune eller størst i Norge? Vår bedrifsavtale gir deg de samme fordeler.


Få bedrifsavtale nå!

Hvorfor velge bedriftavtale hos Secundo?👇

Supersmart

Tilby dine ansatte enkelt bestilling til kontoret eller hjemmekontoret

Hos Secundo forstår vi viktigheten av et arbeidsmiljø som inspirerer til produktivitet og velvære. Derfor er vi stolte over å tilby en unik mulighet for ansatte til selv å velge og kjøpe kontormøbler til sin arbeidsplass eller hjemmekontor, mens bedriften mottar faktura. Vår filosofi er enkel: Når ansatte får muligheten til å tilpasse sitt arbeidsområde etter egne behov og preferanser, skapes et mer personlig, komfortabelt og produktivt miljø.

Alt på en plass

Administrer dine kjøp og avdelinger

Skreddersydd løsning som gjør administrasjonen av bestillinger og håndteringen av ulike lokasjoner til en lek. Vår plattform er designet for å gi en sømløs og effektiv opplevelse for både individuelle ansatte og for bedriftsledere som ønsker å holde oversikt og kontroll.

Aldri vært enklere

Enkel levering og montering

Nyt vår skreddersydde levering! Velg leveringstid selv – rask ekspresslevering tilgjengelig for umiddelbare behov.

Vi spesialiserer oss i tilpasning av møbler, og tilbyr montering direkte på arbeidsplassen. Alt dette til en fordelaktig pris, for å gi deg en sømløs og økonomisk løsning.

Ta gode valg

Gjenbruk av kontormøbler som nøkkel til bærekraft

  • Revider Innkjøpspolitikken: Integrer bærekraftige praksiser i bedriftens innkjøpspolitikk ved å prioritere kjøp av brukte kontormøbler.
  • Øk Bevisstheten: Informer ansatte og partnere om de miljømessige fordelene ved å velge brukte møbler.
  • Samarbeid med miljøvennlige leverandører: Velg leverandører som er forpliktet til bærekraftige praksiser og som tilbyr kvalitetssikrede brukte kontormøbler.
  • Del din historie: Bruk din plattform til å inspirere andre bedrifter ved å dele historien om hvordan din virksomhet bidrar til å redusere klimautslipp gjennom gjenbruk av møbler.

Våre klimafyrtårn♻️

Våre klimabevisste kunder viser vei, bli med på reisen!

Norges mest fornøyde kunder?⭐️

Vi går alltid den ekstra milen for å sikre at din bedrift oppnår eksepsjonell tilfredshet med våre produkter og tjenester.

Bli med!💪

Vi er den lille, men målrettede gjengen bak Secundo, og vi har en stor drøm! Ved å velge oss, blir du en del av noe større – kampen for å kutte ned på unødvendige klimautslipp.

Hver lille handling teller, og sammen kan vi gjøre en stor forskjell. Så, hva sier du? Bli med på laget og la oss gjøre verden litt grønnere, ett skritt av gangen!
🌱✨

Få bedriftsavtale nå!