Personvernerklæring

Innledning

Secundo AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Secundo AS sitt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

  1. Personopplysninger og regelverk
    Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og atferds-historikk.

    All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.
  2. Hva slags opplysninger samler vi inn?
    For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon med mindre spesielle avtaler foreligger. Disse opplysningene behandles da i henhold til regelverket for behandling av sensitive opplysninger i personvernloven.

 

For deg som er kunde hos Secundo AS:

  1. Opplysninger du selv gir til oss
    Når du blir kunde hos oss trenger vi en del personopplysninger for å kunne levere tjenesten du benytter. Derfor må du godta at disse oppbevares i tiden du er kunde for at vi skal kunne oppfylle kjøpsavtalen du som kunde har med oss.
  2. Dokumentasjon på levert produkt
    Dette innebærer hovedsakelig dokumentasjon og anvendelse av produkt, spesielt bildetjenesten.
    For deg som besøker nettsidene våre:
    Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
    Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi registrerer IP-adressen din, men denne er anonymisert ved at de tre siste numrene i adressen er skjult. Du er derfor helt anonym når du besøker våre nettsteder, med mindre du aktivt velger å kontakte oss.
    i) Din enhet og din internett-tilkobling
    Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser.
    ii) Bruk av tjeneste
    Vi registrerer anonymisert informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

    Opplysninger vi får fra andre kilder:
    Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. betalingstjenester og søkemotorer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.
  3. Cookies
    Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Merk at IP-adressene som lagres for å skille brukere er anonymisert. Informasjonskapslene som finnes på vår nettside er:
    Google Analytics:
    _ga brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet og har en levetid på inntil to år.
    _gat brukes for å begrense trafikken til Google Analytics, cookien har en varighet på 10 minutter.
    _gali benyttes av Google Analytics for å fastslå hvilke lenker brukerne klikker på (dersom det er flere like).
    _dc_gtm_UA-XXXXXXXX-X Settes av Google Analytics for å holde styr på hvor mange ganger en bruker besøker nettstedet, hvordan brukeren kom til nettstedet og hvilket land brukeren befinner seg i. Cookien regner også ut en sluttid for besøket.
    AMP-TOKEN inneholder en token som kan bli brukt til å innhente klient-IDen fra en AMP klient-ID-service. Andre relevante verdier kan være opt-out eller feilmeldinger ved innhenting av denne informasjonen
    _gac_<område-ID> inneholder kampanjerelatert informasjon om brukeren. Hvis Google Analytics og Google Adwords er koblet sammen, vil Adwords lese denne cookien om ikke brukeren har valgt opt-out.
  4. Deling av opplysninger
    Secundo AS deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse. Her er de viktigste eksemplene:
    a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
    For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettsiden vår og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Secundo AS.

    b) Ved mistanke om lovbrudd vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.
  5. Sletting av personopplysninger
    Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
    Lov om bokføring
    Lov om kjøp
    Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold via e-post, til: kontakt@Secundo.no
  6. Sikring av personopplysninger
    Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.
  7. Særlig om markedsføring i e-post og SMS
    Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15.
    Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier. Dersom informasjonen ikke er relevant for ditt kundeforhold sender vi den ikke uten at du har samtykket.
    Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i nyhetsbrevene.
  8. Endringer i personvernerklæringen
    Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
    Ved større endringer vil vi informere om dette.
  9. Rett til å klage
    Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.
  10. Kontaktinformasjon
    Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kontakt@Secundo.no
Selg nå
0

kr 0.00