Ofte stilte spørsmål

Dette lurer brukerne av Secundo på med jevne mellomrom

Få svar på det du lurer på

1Hvor finner jeg Secundo?

Secundo har lager og showroom på Vålerenga, i Biskop Jens Nilssøns Gate 5. 

2Hva skjer med varene jeg selger til Secundo?

Varene du selger til Secundo tas inn på lager, autentifiseres og blir gått over av eksperter med tanke på eventuelle nødvendige reparasjoner. Deretter vaskes de hvis det trengs, og legges ut for salg igjen med garanti. 

3Får jeg høyest pris på Secundo.no?

Dette er umulig for oss å svare på da det kan være store variasjoner på prisen for enkeltvarer (for eksempel hvis man treffer en person som har skikkelig lyst på akkurat din oppvaskmaskin). Secundos prisberegning er basert på salg av varer i større volum, og kan derfor ikke sammenlignes med salg av enkeltvarer på for eksempel Finn.no 

Det er også viktig å huske at målet med Secundo er å tilby en enkel gjenbruksløsning for å hindre at brukbare ting kastes. Dersom man for eksempel elsker å lage annonser på Finn.no og trives med hele den prosessen kan i enkelte tilfeller svaret være at du kan få mer for en enkeltvare på Finn.no - men det du ikke får på Finn.no er enkelhet, trygg betaling, en profesjonell kjøper og ikke minst, hvilepuls.

4Hvem jobber i Secundo?

Secundo ble startet i 2021 av Eirik Broms, som tidligere har bygget opp Privatundervisningen AS. Med på laget har han Joachim Hoff som salgssjef, og et team med dyktige utviklere. Vi har også medhjelpere på transport og henting av varer. 

I styret sitter Shafi Adan som styreleder og Arne Kvale som styremedlem, i tillegg til Eirik som også er styremedlem.

Secundo ser fortløpende etter flinke folk på de fleste områder. Kunne du tenke deg å jobbe med oss? Ta kontakt på post@secundo.no

Lurer du på noe som ikke står her? 

Selg nå
0

kr 0.00